Over ons


N

Voor al uw gelegenheden

N

Een wereld van smaak

N

Echte gezelligheid

Neel en Geer

Wij zijn Neeltje en Gerard en wonen sinds 2008 in Bierum. We zijn hier samen met onze 5 kinderen komen wonen in ons droomhuis. Gerard heeft zijn eigen timmerbedrijf en Neeltje doet alles in en om het huis. Na verschillende verbouwingen aan en in het huis, begon Neeltje haar passie weer te kriebelen. Na meer dan 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt was ze sinds 2008 thuis. In onze vrije tijd houden we er erg van om te koken samen met de kinderen


In 2012 bleek het bestemmingsplan van de gemeente te worden herzien. Dit was voor ons de gelegenheid om onze volgende droom in vervulling te laten gaan. Zo werd het idee geboren van een eigen restaurantje en verder ontwikkeld tot waar we nu zijn. Na 10 maanden bouwen, en hard werken hebben we nu ons eigen knusse gezellige restaurantje. Het is gemaakt in de schapenschuur en in de koeienstal de keuken en toiletten.


En dan onze menukaart.

Ons concept is het tapas idee, alleen dan vanuit de hele wereld. Wereldse hapjes dus. Zo staat er o.a. een waddentoast op de kaart maar bijvoorbeeld ook spare ribs. Je kunt dus van al deze hapjes je eigen maaltijd samen stellen.

Bierum is een klein dorp met veel agrariërs. Daarom is er voor gekozen om zo veel mogelijk met verse producten uit eigen streek te werken. Bijvoorbeeld, aardappels en uien van de buurman. Verder betrekken we ons brood van de echte bakker uit ons dorp en halen we bloemen en fruit bij Luingahof.


Ook nieuwsgierig geworden?

Kijk verder op onze site of kom gezellig een keertje langs voor een drankje en of een hapje.
Onze openingstijden:

In de zomermaanden (juni, juli en augustus) Vrijdag en zaterdag vanaf 11 uur
Zondag van 11 tot 18 uur
Vanaf 1 septemeber zijn we elke vrijdag en zaterdag open vanaf 16 uur.
De keuken is geopend tot 20.30

Speciale openingstijden:
In overleg zijn wij ook op andere dagen open voor besloten partijen.

Bij ons in het restaurant hebben wij besloten geen huisdieren binnen te laten. Dit vanwege hygiene en de knusse ruimte die wij hebben. Buiten op het terras of op de camping is het geen probleem. We hopen op uw begrip.